CS:CZ - problem

pisz o czym chcesz, jak przesadzisz to i tak wywalę

Moderatorzy: Królik, Foka, Escalon, wali

CS:CZ - problem

Postprzez BlackDragon » 24 wrz 2009, o 22:28

Witam. Mam problem z Condition Zero. Chciałem sobie pograć trochę z botami, więc odkopałem płytę i zainstalowałem. Po instalacji, gdy chcę uruchomić CS'a to przy kursorze pojawia się klepsydra, napęd się obraca, w procesach pojawia się czero chyba, a po chwili klepsydra i proces znikają i napęd się zatrzymuje. Czego to może być wina? Robiłem już reinstall i nic nie pomogło. Gra jest oryginalna. Mam windowsa XP, a komputer na pewno spełnia wymagania.

EDIT: Zapomniałbym. Gra mi się uruchomiła może 3 razy na ok. 30 prób. Raz wyskoczył błąd, że coś tam się kłóci z emulatorem napędu. Wyłączenie Deamona nic nie daje.
BlackDragon
zielenina
 
Posty: 18
Dołączył(a): 10 gru 2006, o 22:48

Postprzez TBM » 25 wrz 2009, o 06:43

Mi się to często zdarza jak mam już mocno porysowaną kopie filmu/gry.
Avatar użytkownika
TBM
kapral
 
Posty: 293
Dołączył(a): 6 sie 2007, o 12:36
Lokalizacja: Trójmiasto/CzK/SPZ

Postprzez BlackDragon » 25 wrz 2009, o 11:54

Na płycie jest tylko kilka ledwo widocznych rysek. Czyli nic się nie da zrobić?
BlackDragon
zielenina
 
Posty: 18
Dołączył(a): 10 gru 2006, o 22:48

Postprzez wierki » 25 wrz 2009, o 15:09

spróbuj zrobić obraz płyty np. Alcohol-em 120% i z demona spróbuj odpalić
pozdrawiam
wierki
zielenina
 
Posty: 12
Dołączył(a): 21 sie 2008, o 08:26

Postprzez Lolo » 25 wrz 2009, o 23:26

Zabezpieczenia niektórych gier nie pozwalają im uruchomić się w przypadku wykrycia wirtualnego napędu. Wyłączenie programu emulującego nic tu nie zmieni. Jest Deamon: nie ruszy za chiny ludowe i szlus. Dodam, że krackowanie legalnych programów jest legalne, podobnie jak tworzenie ich kopii zapasowej (szt. 1). Ściągnij no-cd cracka i tyle. Albo wywal Deamona. Można też spróbować programu ukrywającego wirtualne napędy np. Yasu.
War. War never changes....
Avatar użytkownika
Lolo
strzelec
 
Posty: 206
Dołączył(a): 12 lip 2008, o 15:52
Lokalizacja: A-Det

Postprzez BlackDragon » 26 wrz 2009, o 11:46

Dobra, gra mi się już czasem uruchamia. Dzięki za pomoc. Ale wystąpił kolejny problem. Jak grałem na OpenGl to co chwilę coś się pieprzyło z obrazem, gra się zacinała i pokazywał się error od VPU Recover. Potem gra w OpenGl przestała się w ogóle uruchamiać i muszę grać na Software, przez co paskudnie to wygląda. Karta graficzna to Radeon HD 4870. Mam najnowsze stery do niej.
BlackDragon
zielenina
 
Posty: 18
Dołączył(a): 10 gru 2006, o 22:48

Postprzez Lolo » 26 wrz 2009, o 15:16

No to masz ogólniejszy problem z systemem. Jeżeli system jest legalny to sciągnij wszystkie możliwe update'y i na końcu zainstaluj całego service packa 3. Nadpisanie części istotnych bibliotek systemu często pomaga w jego funkcjonowaniu. Jeżeli nie pomoże- stawiamy od nowa :)
War. War never changes....
Avatar użytkownika
Lolo
strzelec
 
Posty: 206
Dołączył(a): 12 lip 2008, o 15:52
Lokalizacja: A-Det

Postprzez BlackDragon » 26 wrz 2009, o 15:54

Eh, tego się obawiałem. Ale CS nie jest wart stawiania systemu od nowa. Dzięki wszystkim za pomoc : )
BlackDragon
zielenina
 
Posty: 18
Dołączył(a): 10 gru 2006, o 22:48


Powrót do Wolna amerykanka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

cron