Witajcie!
Jeszcze raz chcę Wam wszystkim podziękować że byliście!
Bez Was oczywiście żadnego zlotu by nie było
Ze zlotu na zlot jest nas więcej, a co w związku z tym mogę zaproponować więcej atrakcji.
Nauczony wydarzeniami na poprzednim zlocie nie mówiłem wam co planuję, bo znów by były pytania co z X lub Y "miało być, a nie ma"
Zaufaliście mi i przyjechaliście w ciemno, mam nadzieję że było warto i się nie rozczarowaliście. Tradycją już się stało że do każdego zlotu staramy się przygotowywać nowe atrakcje (ciekawe jak to asie skończy???

)
Było nas ok 180 osób, zgłosiło się ponad 200 z 6 krajów.
Chciałbym najbardziej podziękować Czeczenowi (Netador) za pomoc w poprowadzeniu gry i koordynacji działań.
PETom za zorganizowaniem zajawkowej imprezy sobotniowieczornej
Oraz wszystkim dużym oddziałom których gościliśmy tak liczną reprezentację, dzięki nim "wolni strzelcy" mogli zobaczyć jak działają zgrane zespoły.
W ogóle Wam dziękuję. Po tym zlocie znów mi się chce je organizować. jest pomysł na nowa formułę, coraz więcej ludzi udaje mi się przekonać do tego co robimy i do nas, zaczynają nam ufać i dzięki temu możliwe będzie organizowanie zlotów i manewrów w nowych miejscach.
Do zobaczenia zimą! IGLOO 2006 odbędzie się w terminie styczeń/luty.
Jeśli macie jakieś propozycje co do terminu proszę o info
Pozdrawiam Tadeusz
P.S. Oto komplet zdjęć które zrobili organizatorzy bądź uczestnicy i potem mi je wysłali:
http://www.warrior.pl/1159876561.php
nadal czekam na resztę fotek
wysyłajcie na maila (mam duuużą skrzynkę)
tadeusz@warrior.pl